2014 fashion trends preview

Uveliko smo zakoračili u novu godinu, a nova godina predstavlja i šansu za promene, važne odluke, poboljšanje tekućih aktivnosti, ali i sticanje novih znanja i veština.
Pored konstantnog rada na svemu što nas u osnovi čini, neminovno se nameće i zahtev za unapređenjem našeg životnog stila, kao i odevnog stila koji između ostalog podrazumeva i veliko opremanje našeg “novog” ormana.
U toku ove godine dizajneri predlažu da sa jedne strane racionalnije trošimo, a sa druge, da se kreativnije prepuštamo nadolazećim modnim čarolijama. U duhu tih saveta, veću količinu novca bi trebalo odvajati za noseće odevne komade aktuelnih modnih trendova kao što su oversize kaput, kvalitetna obuća, upečatljiva torba i nezaobilazan jeans. 

1 Kreator Marc Jacobs  “prošetao” je čuveni prolećni krzneni kaput iz nove Pradine kolekcije. 

1.1

8

9

10

11-2

Ulyana Sergeenko

3

4

Chloe Kerman

6

7

Modni detalji će i tokom 2014. imati najvažniju ulogu u određenju nečijeg odevnog stila, stoga njima treba pokloniti posebnu pažnju.  Šarene ešarpe, drečave čarape, kravate, metalni nakit, rukavice, glomazni šeširi i ove godine obavezni modni detalji – rese. Spajajte nespojivo i uživajte u modnoj igri sakupljanja i nošenja trendi krpica. Stoga posle obilaska radnji čuvenih  street fashion brendova obavezno posetite i neku vintage pijacu ili prevrnite orman vaših mama i baka. 

13

14

15

16

17

19

18-1

Kada su u pitanju boje koje će krasiti godinu pred nama nećete pogrešiti ukoliko odaberete bele, crne i metalne nijanse.

Dizajneri su najavili 2014. godinu kao godinu “snežnih kraljica” koje šetaju u belom od glave do pete. Tako je pored mase belih odevnih predmeta usledio i veliki comeback bele obuće. 

21

22

Pored snežno bele, trend je nositi i uvek elegantnu crnu boju , kao i sve varijacije crno–belih odevnih kombinacija.  24

25

I na kraju, za momente u kojima želite da specijalno zasijate odaberite metalne tonove raskošno zlatne, ledeno srebrne ili toplo bakarne boje i svojim outfitom obasjajte vase okruženje! 

26

27

28

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.