Baby blue trend

Svetlo plava boja je preko noći postala veliki hit. Ne poznajem nikoga ko je uspeo da odoli ovoj boji. 

baby-blue-zorannah (3)

Kada pogledamo svetske modne kuće, sve do jedne su  u svojim kolekcijama morale imati barem neki komad u ovoj boji. Zara je izbacila fenomenalne komade, ja sam se lično zaljubila u kožnu jaknu. 

baby-blue-zorannah (10)

Balenciaga i Celine takođe nisu odoleli ovom trendu ali u vidu torbi, Saint Laurant u vidu cipela. 

baby-blue-zorannah (2)

Ako pogledate izveštaje sa Fashion week-a, street style rubrike su bile pune svetlo plave boje. Ono što me je ostavilo zapanjenom jeste varijacija nijansi i primena na različite komade garderobe.

baby-blue-zorannah (4)

baby-blue-zorannah (7)

Mira Duma je ponela fenomenalan kaput i kada pogledam malo bolje mislim da je ovaj kaput definitivno najveći pogodak Fashion Weeka. Kako se vama dopada ova boja? Da li ste oduvek bili ljubitelj ili ste je tek sada zavoleli?

baby-blue-zorannah (1)

baby-blue-zorannah (9)

Ukoliko vaš u vašem garderoberu preovlađuju tamne boje, onda preporučujem da probate sa svetlo plavim nakitom. Ogrlica ili šal u ovoj boji, razbiće monotoniju u kombinaciji a vi se nećete predaleko odmaći od svoje komforne zone. 

baby-blue-zorannah (6)

baby-blue-zorannah (1)

Za svakog ima ponesto samo treba da se opustite i pustite mašti na volju. Ova boja je izuzetno zahvalna za kombinovanje –  lepo ide uz pastelne tonove, jako lepo se meša uz tamnije, a verovali ili ne i uz neon izgleda fantastično. Ja vam savetujem da probate i sigurno nećete pogrešiti!  

baby-blue-zorannah (5)

baby-blue-zorannah (11)

baby-blue-zorannah (8)

 

1 Comments

  1. Alexandra

    With all the blogs I have visited online, this is the only post I have ever conclude its excellent writing. The clarity of the article explains well the discussion. I am glad that the blogger shared this topic for the readers. I appreciated how the blogger plans its writing quality. It can be called as a successful job.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.