Accessories za plažu

beach-accessories (15) Sa dolaskom leta uvek smo zauzeti planiranjem svog odmora, a ogromne muke uvek nam zadaje kofer sa garderobom.

Naš verni čitalac Stefan Miladinović, dao nam je super ideje o tome šta bi od aksesoara obavezno morali da imamo na plaži, a šta je ono što se nikako ne sme naći kao deo vašeg stajlinga za plažu.

Oko izbora nakita i aksesoara za plažu uvek vlada velika dilemma.

Trend je na plaži nositi i imati što više detalja – šešir, torbu, maramu, sandale, a kao obavezni detalj i naočare.Modni dodaci su nezaobilazni na plaži, jer će oni kompletirati vaš marinski stajling.

Podrazumeva se da težak i glomazni nakit, srebro ili zlato nikako ne idu ni uz kupaći a niti im je mesto na plaži. Lepršave, cvetne marame su idealan detalj, lako su uklopive uz vaš kupaći, a u slučaju jačeg sunca mogu dobro poslužiti i kao zaštita.

Japanke na plaži su nazaobilazne. Ukoliko ipak planirate šetnju po gradu, ili večernji izlazak obavezno otvorene i udobne sandale u kojima ćete moći bez problema da provedete veći deo vremena. 

Naočare za sunce ne samo što su poželjne kao modni detalj, već su i obavezne kao zaštita od sunca. Tokom letnjeg perioda stepen UV zračenja je veći, tako da je neophodno da u letnjim mesecima obavezno nosite naočare sa adekvatnom zaštitom od zračenja. 

beach-accessories (14)

beach-accessories (2)

beach-accessories (8)

beach-accessories (1)

 

Pri izboru torbe, akcenat dajte njenoj funkcionalnosti, treba u nju spakovati dosta stvari. Glomazne pletene torbe su idealne, u njima lako ponesete sve što vam treba a da ne pominjemo da su lake za održavanje.

Ne zaboravite i na one sitne stvari koje zaokružuju vaš letnji look. Sitni detalji poput malih narukvica, velikog prstenja i marame uvek upotpune vaš autfit za plažu.

Must have detalj su jednostavne pletene narukvice, sa kojima možete bez problema da idete u vodu. Možete ih pronaći u raznim bojama, oblicima i dezenima.

Iako na aksesoare uvek treba obratiti pažnju, ne zaboravite da na letovanju posebnu pažnju posvetite zaštiti od sunca. Odgovarajući faktor za sunčanje, šešir i naočare su stvari bez kojih odlazak na plažu ne sme da se dogodi. 

beach-accessories (11)

beach-accessories (1)

beach-accessories (13)

beach-accessories (9)

beach-accessories (5)

beach-accessories (12) beach-accessories (16) beach-accessories (7)

beach-accessories (6)

Photo: Pinterest

Tekst: Stefan Miladinović & Nikola Đorđević

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.