Bojana Krsmanović glavna zvezda Guess kampanje za jesen 2014

guess-campaign (7) U sezoni jesen/zima 2014, američki klasik GUESS se vraća svojim korenima, inspirisan autentičnom američkom dušom Nešvila, poznatijeg kao Music City. Među glavnim zvezdama kampanje našla se srpska manekenka BOJANA KRSMANOVIĆ. Društvo su joj pravili Gigi Hadid, Samantha Hoopes, Yara Khmidan, Silviu Tolu i Nick Fouquet.

guess-campaign (3) Pod vođstvom PaulaMarciana, kreativnog direktora GUESS, Inc., a u saradnji sa dugogodišnjom saradnicom, fotografkinjom EllenVonUnwerth, nastala je kampanja za sezonu jesen/zima 2014. koja prikazuje GUESS devojke i momke koji oživljavaju duh Nešvila, čuvajući autentičnost i nasleđe GUESS brenda. Fotografije predstavljaju seksi GUESS avanturistkinje koje Nešvil otkrivaju kao muzičarke dok šopinguju, sviraju i zabavljaju se. Razigrane i slobodnog duha vode nas na uzbudljivo putovanje kroz Nešvil, dopuštajući da im grad donese iskustvo ispunjeno novim otkrićima i mogućnostima.

guess-campaign (4) Tamo gde country sreće rock n’ roll, predivne GUESS devojke „patroliraju“ gradom u različitim jeans izdanjima, koja podrazumevaju farmerke visokog struka u kombinaciji sa western košuljama na kopčanje, klasične denim pencil suknje i jakne. Haljine romantičnih cvetnih dezena, od satena i čipke uparene su sa atraktivnim denim komadima. Opušteni i bezbrižni GUESS momci na velika vrata vraćaju tzv. cowboy modu otkrivajući romantične kutke Nešvila odeveni u klasične karirane košulje sa ojačanim metalnim vrhovima i nitnama u kombinaciji sa kožnim jaknama.  guess-campaign (8) Najnovija kolekcija brenda GUESS za sezonu jesen/zima 2014. dostupna je u multibrand prodavnici FASHION&FRIENDS u Delta Cityju.  guess-campaign (6) guess-campaign (2) guess-campaign (5) guess-campaign (1) guess-campaign (9)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.