Budi City Style Model

Oduvek ste želeli da budete model? Volite da se slikate? Volite da budete u centru pažnje? Pratite modne trendove? Imamo pravu priliku za vas! Prijavite se i postanite City Style Model! Dobićete poseban tretman, profesionalno šminkanje i profesionalne fotografije u novoj jesen/zima kolekciji brendova Delta City-ja.

Nije potrebno da izgledate kao top model. Potrebno je da budete jedinstveni, autentični, prirodni – ono što jeste! Nije bitno da li ste visoki, niski, mršavi, puniji, koja vam je dužina kose niti da li imate savršeno izvajane mišiće. Konkurs je otvoren za sve! City Style Model možete biti baš vi!

Šta je potrebno da uradite?

– Na email adresu deltacity.infopult@deltarealestate.rs pošaljite maksimalno 3 svoje fotografije (obavezna je fotografija na kojoj se vidite celi i poželjna je jedna na kojoj ste u krupnom planu)

– Osim fotografije, u mejlu nam napišite vaše puno ime i prezime, broj mobilnog telefona, vašu visinu, težinu, konfekcijski broj, broj obuće, vaš stil oblačenja (casual, sportski, formalni ili poslovni) i link do vašeg facebook profila

– Potrebno je da budete u mogućnosti da, ukoliko ste izabrani, prisustvujete fotografisanju u Delta City-ju 1. ili 2. oktobra

Šta dobijate?

– Postajete jedan od City Style Modela

– Promovišete jesen/zima kolekciju brendova Delta City-ja – vaše fotografije biće objavljene na City Style blogu i promovisane na Delta City društvenim mrežama

– Profesionalno šminkanje

– Vaše profesionalne fotografije sa ovog slikanja

– Druženje i dobru zabavu

Šta još treba da znate?

Prijava traje do 27. septembra u ponoć! City Style modele bira specijalni žiri Delta City-ja. Oni koji su izabrani da budu City Style Modeli saznaće to do 29. septembra.

Fotografisanje će se održati u Delta City-ju u Beogradu 1. ili 2. oktobra (o tačnom vremenu ćemo naknadno obavestiti izabrane modele). Garderoba iz kolekcije jesen/zima 2015 koju će izabrani modeli nositi biće unapred određena.

Ukoliko ste izabrani, vaše je samo da dođete i uživate u specijalnom tretmanu i fotografisanju koje smo pripremili za vas!

Vidimo se u bekstejdžu!

4 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.