City Style Editorial: Legend world wide

Legend (8) Kompanija Legend poseduje jedinstven koncept smirene verzije trenda koji je jednostavan i prepoznatljiv u svim proizvodima od tekstila; oni odišu kvalitetom i umerenošću kao oznakom trajanja. Kreativni tim ovog brenda iz godine u godinu unosi inovacije u kolekciju na vrlo zanimljiv način koji ne narušava njihovu ideju ‘simplicity and grace’.

Dobar džins i teksas jakna uz basic majicu začetnici su modernog Legend look-a koji danas ima širok asortiman – od basic i casual komada, preko umereno elegantnih do poslovnih i večernjih outfit-a.  Legend (5)

Legend (6)

Legend (1) U aktuelnoj kolekciji dominiraju kolorit, print, dezeni iz prirode, a izborom materijala ostaju verni udobnosti i kvalitetu – pamuk, svila, lan, viskoza. Od boja prisutne su ciklama, intenzivna plava, limeta zuta, tirkizna.

Naš predlog za odabir su boje. Budite odvažni i kombinujte nekoliko boja, uz to da vodite računa da ne preterate jer onda outfit gubi smisao i formu.
Neutralna osnova za jedan outfit može biti i bela, te kada ubacite karakterističan komad kao što je sako u tirkizno plavoj, sa aksesoarima u toplo narandžastoj boji, dobijamo balans i umerenost. Ovaj outfit je manje-više dobar za sve prllike.  Legend (17)

Legend (15)

Legend (12) Legend svoje šare i printove, koje su i zaštitni znak ovog brenda u zadnjim kolekcijama, provlači kroz različite odevne komade, najčesće na haljinama, pantalonama pa i suknjama. Kod printova na odeći, bitno je da izaberete jednu boju i dobru nijansu aksesoara i ne možete pogrešiti. Jednobojnu haljinu, u ovom slučaju teget, osvežite limun žutom torbom i sandalama, dok sam pojas može da bude i u drugoj boji, nije nužno sparivanje u ovom slučaju.  10

Legend (10) Sledeći outfit je dosta jednostavan, košulja i pantalone sa aksesoarima u različitim bojama. Četiri boje koje savršeno idu jedna uz drugu, pažljivo odabrane i prikladne za sve prilike u toku dana. Takođe, ovo moze biti i jedan odvažan poslovni outfit. Legend (4)

Legend (7) Momci mogu da se igraju sa bojama, pogotovu ako imaju ovakav ili sličan odabir komada odeće. Kosulja + bermude su najčešći letnji izbor momaka, što je i dosta zgodno kada su u pitanju velike temperature. Kada pričamo o nekom poslovnom izgledu, teksas košulja sa bež pantalonama je odličan izbor uz dobre cipele i torbu.  Legend (2)

Legend (14)

Legend (9)

Legend (3) Photo&Tekst: FashionGlamRNR

Styling: FashionGlamRNR & CityStyle Team

Aksesoar: ALDO

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.