Delta City proslavio 6. rođendan

U petak, 1. novembra, počelo je veliko rođendansko slavlje u Delta Cityju. Nastavilo se i tokom vikenda.

sesti rodjendan

Šetnja hodnicima šoping mola tokom ova tri dana bila je jedinstveno iskustvo. Euforija je potpuno zavladala i obuzela sve koji su tih dana svratili do Delta Cityja. Početak proslave bio je spektakularan.

Performeri s vatrom na ulazu svojim akrobacijama intrigirali su posetioce da uđu i otkriju kakva ih još iznenađenja tog dana očekuju.

sesti rodjendan

Gromki zvuci perkusionista koji su odjeknuli napolju i unutra okupirali su pažnju.

sesti rodjendan

Vrhunac doživljaja bila je erupcija konfeta na glavnom atrijumu šoping mola. Kiša svetlucavih papirića eksplodirala je sve do same kupole objekta i potom mirno sletala na ozarena lica posetilaca. To je označilo početak trodnevnog rođendanskog slavlja. 

sesti rodjendan

Uvodni program smenili su zvuci Maraqya benda u kojima se moglo uživati dok polako nastavljate svoju šetnju po radnjama. 

sesti rodjendan

Sniženja i specijalna iznenađenja u gotovo svim radnjama bili su poklon Delta Cityja posetiocima. Spisak popusta bio je poznat pre početka slavlja, tako da oni koji su se dobro pripremili mogli su komade iz aktuelnih kolekcija da kupe po najpovoljnijim uslovima u gradu.

Zbog specijalnog dečijeg programa koji je uključivao facepaintere, baloontwistere, pozorišne i mađioničarske predstave, tokom vikenda bilo je teško nagovoriti mališane da je dosta i da je vreme da se iz Delta Cityja krene kući. 

sesti rodjendan

U nedavno otvorenoj igraonici, Ultra Centru Galaktika, sa Planetarijumom, Sunčevim sistemom i igricama, moglo se uspešno predahnuti od gužve i opojnog uzbuđenja. 

sesti rodjendan

Za vikend je u Delta Cityju bilo nemoguće odupreti se nesvakidašnjem utisku i ne postati deo razdragane atmosfere.

Delta City Rodjendan 116 sesti rodjendan

Posetioci su komentarisali da proslava deluje neponovljivo. Sa nestrpljenjem očekujemo 7. rođendan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.