Evolucija Levi’s ikona u sezoni jesen/zima 2014

levi-s (4)

Stvoreni od strane Levi’s-a i omiljeni generacijama, legendarni LEVI’S 501 Jeans, western košulja i kamiondžijska jakna —nastavljaju da oblikuju moderni dress code. Od predsednika do filmskih zvezda, od farmera do modnih ikona, od biznismena do običnih radnika, kulturološki značaj LEVI’S ikona definisali su ljudi koji su ih nosili. Simbol individualnosti i univerzalnosti, Levi’s ikone su postale ultimativni izraz ličnog stila, nošene od strane pionira koji su oblikovali svet, generacija za generacijom. Svake sezoni ovi prepoznatljivi komadi pretrpe izmene u korak s vremenom, otvarajući um za inovacije. 

levi-s (11)

LEVI’S INVENTED THE BLUE JEAN: THE ICONIC 501 JEAN

Od strane Time Magazine-a proglašen za “Modni komad XX veka“, originalni Levi’s 501 button fly jeans je američka ikona koja je duboko ušivena u svetsko kulturno nasleđe. Nastale kako bi ih nosili radnici na američkom zapadu, Levi’s 501 jeans je postao stanadrd koji su prigrlili i van granica Amerike. 

levi-s (5)

Fall 2014 Men’s 501

Muška kolekcija za jesen 2014. inspirisana kalifornijiskom Venice Beach i Yosemite Valley, nudi širok spektar autentičnog, svetlog i tamnog pranja, zajedno sa custom-inspired 501 jeans, koji odaje počast dugotrajnosti denim platna, modelu koji nosimo poderanog i sa zakrpama. Komadi koji se izdvajaju imaju posebna senčenja i military zakrpe.  

levi-s (32)

Fall 2014 Women’s 501

U ženskoj kolekciji, Levi’s 501 model je dostupan u beloj, autentičnoj plavoj i charcoal nijansi, u nekoliko različitih završnica, poderotina. 

levi-s (8)

LEVI’S INVENTED THE TRUCKER JACKET

Tzv. kamiondžijska jakna na scenu stupa daleke 1962. Od tada, stekla je globalni status siluete po kojoj su krojene sve ostale. Ovaj Levi’s klasik ima snažan stav, dostojanstveno nosi svoje godine, a njen funkcionalni dizajn odgovara i muškarcima i ženama. 

levi-s (7)

Fall 2014 Men’s Trucker Jacket

Muški modeli su osveženi u jesenjoj sezoni i dostupni u denim i ne-denim varijanti. Sezonska inspiracija Yosemite, predstavlja modele sa kragnama od eko-krzna ali i od vodootporne tkanine. Nova Sherpa Trucker stiže u golden braon i crnom sa kariranom postavom.  

levi-s (33)

Fall 2014 Women’s Trucker Jacket

Ženska kolekcija Trucker jakni u sezoni jesen/zima 2014 predstavlja velliki broj modela od svetlog i tamnog teksasa, sa şpecijalnim sezonskim detaljima. Posebnu pažnju skrećemo na model od karamel prevrnute kože, koju prati odgovarajući model šortsa Levi’s 501.  

levi-s (15)

LEVI’S INVENTED THE WESTERN SHIRT

Koreni joj datiraju iz 30-tih godina prošlog veka, kada su stočarstvo i vođenje ranča bile svakodnevne aktivnosti. Western košulja je nastala kao komad koji će Vam pružati udobnost i konfor od jutra do večeri – od dnevnog jahanja konja do večernjih izlazaka u cowboy barovima. Klasik još od nastanka, nije imala izbora već da preleti granice američkog zapada. 

levi-s (2)

Fall 2014 Men’s Western Shirt

Denim i pamuk sa primesama lana su materijali koji dominiraju muškom kolekcijom western košulja. Modeli imaju autentičnu završnicu, siva i crna kamenovanja uz suptilan print. Komadi inspirsani sunčanim Venice Beach-om sadrže atraktivne pačvork aplikacije i značajne poderotine.  

levi-s (17)

Fall 2014 Women’s Western Shirt

Ženska western košulja za predstojeću jesen debituje novim krojem koji više laska vašoj izazovnoj figuri. Paleta boja se kreće od pastelnih tonova inspirisanih Venice Beach-om i njenom surferskom kulturom ali i ombre paternima uz neizbežne crne i indigo nijanse. Košulje od laganog denima dostupne su u širokom spektru novih i autentičnih pranja. 

Iconic modele američkog klasika možete kupiti u LEVI’S prodavnicama u Beogradu u Delta Cityju. 

levi-s (24)

levi-s (23)

levi-s (22)

levi-s (21)

levi-s (20)

levi-s (19)

levi-s (18)

levi-s (16)

levi-s (14)

levi-s (13)

levi-s (12)

levi-s (10)

levi-s (9)

levi-s (6)

levi-s (3)

levi-s (1)

levi-s (35)

levi-s (34)

levi-s (31)

levi-s (30)

levi-s (29)

levi-s (28)

levi-s (27)

levi-s (26)

levi-s (25)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.