[FILM] “Haos u najavi” – kada vas od malena nauče da monogamija nije realna

Kakav bi bio vaš život da od malena naučite da monogamija nije realna i ne postoji?

Ejmi se priseća kako ju je kao malu tata terao da ponavlja: „Monogamija nije realna“ i komentariše: „Nisam znala tada šta ta reč znači, ali sada tačno znam o čemu je pričao.“
Trainwreck_SBgr1
Živeći u tom uverenju, vremenom razvija fobiju od vezivanja. Ne dozvoljava da joj niko sudi, uživa u svom životu baš takvim kakav je. Njenu odluku ne podržavaju svi jer ih često dovodi u neprijatne situacije. Sve je savršeno lepo i bez obaveza dok joj na poslu ne dodele zadatak koji ne želi, ali mora da prihvati. Neću vam reći koga će upoznati, ni šta će se sve dogoditi, ali ukoliko odgledate film sigurno će vas nasmejati i zabaviti.

Upoznaćete poznatog košarkaša Džejmsa LeBrona u malo drugačijem, mekšem i romantičnijem izdanju nego što ga verovatno zamišljate. A videćete i čuvenog Amara Stodemajera u još jednoj filmskoj ulozi.

Pojedini delovi filma i verovatno sam kraj su tipično američki i „već viđeni“, ali svakako postoje i oni delovi koji će vas nasmejati i koje ćete pamtiti i prepričavati.

Radnja celog filma mogla je da traje kraće od 125 minuta koliko inače traje, ali ukoliko želite da se opustite i odmorite od svakodnevnih problema, to vreme će vam prijati.Trainwreck_SBgr3

Da li će se Ejmi promeniti i šta će sve njeno ponašanje prouzrokovati ostaje vam da saznate kada posetite bioskop.

Ovu komediju režirao je Džud Aptov, poznat po komedijama Četrdesetogodišnja devica, Deveruše i Knocked up. Ukoliko vam se dopao neki od tih filmova, sigurno će vam se dopasti i Haos u najavi.

Scenario je napisala glavna glumica, Ejmi Šumer, simpatična i zanimljiva plavuša koju ćete sigurno zavoleti.

Na IMDb-u film je ocenjen sa 6.8, a na sajtu bioskopa sa 7.7.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.