Gledali smo: „Zaleđeno kraljevstvo“ (Frozen)

Ako ste razmišljali u kom biste filmu mogli ovih dana da uživate zajedno sa svojim mališanima, imamo savršen predlog. 

Frozen-movie-poster

Najnovije Diznijevo ostvarenje Frozen (Zaleđeno kraljevstvo) oduševiće najmlađe i sve one koji ne žele da odrastu i znaju da uživaju u zabavnom i humorističnom filmu.

frozen (6)

Radnja filma smeštena je u kraljevstvu Arendel u kome su dve sestre, princeze, razdvojene usled čudnog poremećaja jedne od sestara – Elze. Sve što Elza dodirne ona pretvara u led. Nakon nezgode, Elza beži visoko u planine a njena brižna i optimistična sestra Ana kreće u potragu za njom. Na tom putu pridružiće joj se planinar Kristof i veseli sneško Olaf. Svi zajedno, oni će pokušati da vrate Elzu kući i pomognu joj da prevaziđe svoje strahove.  Njihova avantura ispunjena je akcijom, komedijom, ali i borbom protiv snežne magije i večne hladnoće. 

frozen (7)

Ovo dirljivo i ljupko ostvarenje nasmejaće vas do suza ali i potpuno raznežiti. Predivna i emotivna priča koja pokazuje svu snagu sestrinske ljubavi i njenog trijumfa nad strahom i predrasudama.

Disney se ovim filmom vraća na put svojih vanvremenskih ostvarenja, a Frozen ubraja u red najboljih animiranih filmova ove produkcijske kuće. 
Ljubitelji efekata uživaće u besprekorno odrađenim scenama, stoga je naš savet da film obavezno pogledate u 3D.

November 1st, 2013 @ 20:51:56

Iako sinhronizacija na srpski jezik često trpi kritike, primetno je da je u ovom filmu sprovedena besprekorno, a Olafove duhovite opaske i dijalozi su ono čime ćete sigurno biti oduševljeni.

frozen (5)

Film Frozen ne predstavlja samo još jedan animirani film, ovo je jedna beskrajno simpatična priča, koja govori o snazi ljubavi i njenoj moći da prevlada sve prepreke i trijumfuje nad strahom. 

1 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.