Jesenji stajling by Zorannah

zorannah-jakne (3)

Pre neki dan nam je i zvanično stigla jesen, godišnje doba koje označava tranziciju između leta i zime i po mnogo čemu specifičan period u godini. Vremenska prognoza tokom narednih meseci biće pravi roler koster – sunčane intervale smenjivaće nagla zahlađenja i naleti kiše. Pravi je izazov adekvatno se obući i naći idealan balans pri kombinovanju laganijih i toplijih komada.

Ovo je doba godine kada pri kombinovanju autfita zarad funkcionalnosti može biti dozvoljeno mnogo toga što bi u drugom delu godine bilo nedopustivo.

Ono bez čega se ne može u narednim mesecima jesu slojevi. Izuzetno je bitno da se oblačimo slojevito, kako bismo bili spremni za iznenadne promene u temperaturi u toku dana. Sada na pozornicu stupaju jakne u svim veličinama, bojama i materjalima, a meni omiljene su kožne. 

Lagani kaputi, teksas jakne, koledž jakne i oversized džemperi bilo šta od navedenog je must have ako se izlazi i z kuće. Meni lično omiljene kombinacije su bose noge, i preko kozna jakna, ali ako ste manje otporni na hladnoću ne savetujem da eksperimentišete. Mogućnosti kombinovanja je bezgranična i ovde je pravilo da nema pravila. Da li ćete jaknu ogrnuti, obući ili zavezati oko struka, izbor je na vama. Kombinujemo sve, teksas, kožu, pamuk, ovo je period kada je ovakav mix poželjan. 

Meni je lično dosta hladno na gornjoj polovini tela, dok noge mogu da mi budu bose, vi ako ste zimogrožljivi utoplite se sa debelim šalom, obmotajte ga par puta i autfit izgleda sjajno. 

zorannah-jakne (1)

zorannah-jakne (2)

zorannah-jakne (1)

zorannah-jakne (2)

zorannah-jakne (4)

zorannah-jakne (3)

zorannah-jakne (4)

3 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.