Kako kombinovati stvari od kože by Zorannah

z1

Šta vi mislite o komadima od kože i imate li problem kada pokušavate da kombinujete komade od ovog materijala? 

Ja sam lično opsednuta kožom (što pravom, što veštačkom) i vrlo rado ubacim po neki kožni komad u kombinaciju. Crne kožne pantalone najviše nosim iz svog garderobera. Obožavam i crnu kožnu jaknu!

z7

Naravno koža ne mora da bude uvek crna, probajte i neke druge nijanse, eksperimentišite – maslinasto zelena, baby roze, neon žuta, crvena… U poslednje vreme, pravi hit je match-ovanje više komada od kože u istom autfitu! Ovaj trend su mnogi sa oduševljenjem prihvatili, i zaista često izgleda fantastično!

z3

Za slučaj da se i vi odlučite na ovakve smele poteze evo par saveta: 

Sjajnu kožu mozete kombinovati sa apsolutno svime. Od baršunaste preko sjajne pa do prevrnute. Greške nema. Najjednostavnija kombinacija sa kojom možete da krenete su kožne helanke i kozna jakna sa belom majicom ispod. To su pocetnicki koraci koji uvek upale! :)

z2

Sledeći korak je mešanje dve vrste kože, a nakon toga ide mešanje dve boje. Mislim da još uvek nisam videla neki promašaj sa ovim trendom, ali ga isto tako ne viđam ni često. Mislim da se ljudi malo boje ovakvog eksperimenta, ali verujte mi na reč istaći će vas u gomili zasigurno!

z5

Za one malo hrabrije, kožni mantili takođe mogu odlicno da izgledaju uz suknju do kolena ili pantalone.

Nadam se da ćete  se usuditi da isprobate ovaj trend, ako već niste i da ćete kupiti sebi neki divan kožni komad ove sezone!

z4

1 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.