Born to shine – Kids Fashion

born-to-shine (1)

Sva deca su rođena da sijaju ! Ne samo u lepoti i originalnosti već i u prepoznatljivom trendi kids stilu.

Modni blogovi prepuni su slika fantastično obučenih todlera koji u sopstvenom shic-u pretenduju da postanu novi modni trendseteri. Da stvar bude zanimljivija odeću im sve ređe biraju roditelji jer ova deca tačno znaju sta zele da obuku, za koju priliku, a u sređivanju i lepim stvarima oni zaista uživaju. (Ukoliko ste roditelj verovatno znate da je ova istina!)

born-to-shine (2)

born-to-shine (3)

Moda za decu pomno prati trendove za odrasle, a modni magazini sve češće prikazuju “mini-me” verzije poznatih i njihove dece u istim odevnim kombinacijama.  Veliki i mali modni poklonici za specijalne prilike uklapaju svoje odevne kombinacije po boji i stilu uzivajuci tako u carima poslednje mode.

born-to-shine (4)

born-to-shine (5)

born-to-shine (6)

U isto vreme internacionalni streetstyle modni dečji i porodični blogovi poput Ladys & Gents, Heart & Habit , Children with Swag dobijaju sve veću popularnost. Razlog za to je vrlo jednostavan ! Moda je postala sastavni deo života svake porodice pa saveti, preporuke i stajlinzi za što efikasniju i racionalniju dečiju shoping sezonu zanimaju sve roditelje. 

born-to-shine (7)

born-to-shine (8)

Srećom, pored skupe dizajnirane dečije odeće sve popularniji streetstyle odevni brendovi poput Zare, H&M, Gap-a, C&A sezonski lansiraju krpice po poslednjoj modi pa je tako danas u garderobere naših todlera nezaobilazno uvrstiti hipster i iscepani džins, over-size prsluke od veštačkog krzna, metalik helanke i obuću u upadljivim bojama. Naravno u nastupajućoj hladnijoj sezoni obavezni su i modni detalji poput pletenih šalova, trendi rukavica, velikih i toplih kapa i šešira. Ujedno ne zaboravite da i vašem detetu treba po sezoni jedna efektna torba bilo za vrtić ili školu po mogućstvu ona na točkiće koja se jednostavno vuče, ali i uklapa u svaku odevnu kombinaciju. 

born-to-shine (9)

born-to-shine (10)

born-to-shine (11)

born-to-shine (12)

born-to-shine (13)

born-to-shine (14)

born-to-shine (15)

born-to-shine (16)

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.