Dree Hemingway: Novo zaštitno lice brenda Liu Jo

liu-jo-dree-hemingway (11) Italijanski brend Liu Jo odabrao je novo zaštitno lice za kampanju u sezoni jesen/zima 2014. U pitanju je međunarodna zvezda, sofisticirana i iconic dama, čija savremena i prirodna lepota odlično idu uz prezime koje rezonira na fascinantnim fotografijama – Dree Hemingway.

Pranuka pisca Ernesta Hemingveja, Dree, 26-godišnja glumica i it devojka, spada među najsvestranije modele na sveu, ali i među ikone stila po oceni najvećih modnih magazina. Plavooka plavuša kao i njena majka Meriel (čuvena muza legendarnog Vudija Alena u filmu „Manhattan”), Amerikanka odrasla u Sun Valley, sofisticirana i kosmopolita, Dree je idealno pojačanje za linije brenda – Liu jo i Liu Jo jeans. Njen prirodan izgled i savremenu lepotu ovekovečila je kamera Angela Pennetta.

Velika italijanska turneja izvukla je ono najatraktivnije iz novih kampanja: u “Dree in Italia” model otelotvoruje hiper ženstvenu eleganciju Liu Jo-a; dok u “Un weekend con Dree” ona ističe nonšalantan stil Liu Jo Jeans-a. liu-jo-dree-hemingway (4) Snimanje je obavljeno na elegantnoj lokaciji na severu Italije, u prestižnoj vili iz XIX veka. Za Liu Jo kampanju atmosfera je veoma sofisticirana. Fotografije izgledaju kao da su ovekovečile dragocene lične trenutke, a ambijent je krajnje intiman i ušuškan: Dree je portretisana na kauču u društvu njenih voljenih Weimaraner štenaca. Što se tiče Liu Jo jeans-a, lajt motiv je casual chic luksuz. Dree i njene prijateljice krenule su na vikend u starom kabriolet Alfa Romeu. liu-jo-dree-hemingway (13) Dree Hemingway je idealni protagonista Liu Jo stila zahvaljujući izuzetnoj ličnosti. Njen bogati CV obuhvata i podatak da je 15 godina učila ples pre nego što je otkrila glumački talenat. Godine 2012. dobila je nagradu Robert Altman za ulogu u filmu Sean S. Baker-a “Starlet”dok je 2013. zablistala u ostvarenju “X/Y” Ryan Piers Williams-a, prikazanog na poslednjem Tribeca Film Festival u u aprilu 2014.

Pre-kolekciju za sezonu jesen/zima 2014. možete kupiti u prodavnicama FASHION&FRIENDS u Delta Cityju.  liu-jo-dree-hemingway (2) liu-jo-dree-hemingway (7) liu-jo-dree-hemingway (1) liu-jo-dree-hemingway (3) liu-jo-dree-hemingway (12) liu-jo-dree-hemingway (10) liu-jo-dree-hemingway (6) liu-jo-dree-hemingway (5) liu-jo-dree-hemingway (9) liu-jo-dree-hemingway (8)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.