MANUAL: BOLD FASHION STATEMENT BAGS

mn2

MANUAL – specijalisti za izradu predmeta od kože koja je vegetabilno prerađena. 

Pored savremenog pristupa u dizajniranju, brend MANUAL veran je i tradiciji, tako da inspiraciju za svoj dizajn pronalaze u prethodna dva veka, a oblikom i izradom iz kolekcije su inspirisane modelima koji su dizajnirani pre 100 i više godina.

MANUAL gaji zanimljiv i sasvim drugačiji način izrade svojih proizvoda u odnosu na ostale brendove, čime su vrlo ponosni.
Tašne se ponekad rade na vrlo specifičan način koji je skoro ugašen u Evropi, debiljine 5 mm, što zahteva veliku stručnost u rukovanju mašinama koje se koriste za njihovu izradu.
Kaiševi se rade od čistog vegetabila debljine od 3 do 5mm proštepani mašinama za konjsku opremu.
Novčanici su sačinjeni od vegetabilne kože, učešće ljudske ruke, rada 99%.
Čizme se rade od domaće sirovine, đonske kože 3 do 5 mm, ručno cvikovane i prokovane javorovim drvenim zakivcima.

mn4

Po uzoru na muzeje iz sveta, Manual muzej zaboravljenih umetnosti – Manual Forgotten Arts Museum Vam predstavlja svoju prvu M.F.A. M. kolekciju tašni. Majstori iz radionice MANUAL su redizajnirali sopstvene modele i stvorili nove, koristeći tehnologije stare više od 100 godina, oplemenjene arhaičnim detaljima, okovima i bojama koža. Uzivajte u tašnama koje će Vas osvojiti svojim sofisticiranim dizajnom i kvalitetom.

mn6

FGRNR tim izdvaja pet karakterističnih torbi iz Manual kolekcije koje su apsolutni must have ove sezone. Pet oblika i pet boja koje mogu biti deo skoro svakog outfita, i gde je akcenat na samoj torbi kao najbitnijem aksesoaru.
Poslednjih sezona oversize torbe su neverovatno popularne, te smo izdvojili ovih pet oblika u atipičnim bojama: narandžasto-crvena(orange – red), svetlo plava (teton sky blue), zagašena narandžasta (carrot orange), braon (dark puce) i za njega maslinasti zelena (light olive green).
Naš favorit su svakako round shaped bags tj. zaobljene, okrugle torbe koje su u jednu ruku pravi fashion statement ili modni detalj koji izražava vaš stav, način života i pogled na svet. Smeli oblici su svakako naša preporuka.

mn5

mn3

mn1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.