Modni predlog iz Delta Cityja

U okviru saradnje koju je Delta City ostvario sa portalom Wannabe, predstavljamo vam modni predlog blogerke Mime Zečević.

Mimin blog “Up close by Mima” napravljen je u formi beležnice koja prati njenu modnu avanturu. Mima kaže da je inspirišu putovanja, ljudi sa različitim stilovima koje viđa na ulicama i modni editorijali. 

Modna kombinacija koju predstavljamo sastavljena je u prodavnici Fashion&Friends u Delta Cityju. 

U pitanju je klasična, ali edgy kombinacija, koja može biti pravi izbor za devojke koje imaju nedoumicu šta obući za formalniju priliku. 

5

U fokusu ovog autfita definitivno je interesantna crna kožna suknja. Kožni predmeti su obavezni ove sezone, a još kada je u pitanju klasična pencil suknja, utisak je još snažniji.  Ona daje power look celoj kombinaciji, dodaje na ozbiljnosti, čini autfit potpuno prihvatljivim kao poslovnu varijantu, a u isto vreme i modernim, zahvaljujući specifičnom kroju i odabiru materijala.

Grublji uticaj suknje i cipela u ovoj kombinaciji ublažen je romantičnim puder roze komadima – bluzom i torbom. Nežna bluza savršena je za ove tople jesenje dane. Za slučaj da zahladni, čitavu kombinaciju lako možete upotpuniti sakoom ili mantilom do kolena. 

7

Delikatnijem delu kombinacije pripada i roze torba. Model predstavljen ovom prilikom je praktičan, idealne veličine kada treba poneti sve neophodne sitnice, a ne narušiti kombinaciju prevelikom torbom. Opredelite se za neprolazne modele u aktuelnoj boji, što garantuje dugo nošenje i brojne opcije za kombinovanje.

Final touch svakako su cipele. Ovog puta Mima se odlučila za par koji je iste boje kao i suknja. Primetno je da su se glomazne cipele sa platformom ove sezone i definitivno povukle pred klasičnim salonkama. 

6

Kombinacija nije preopterećena aksesoarima, jer je sama po sebi već dovoljno moćna. Eventualno dodajte jedan dominantniji komad nakita u zlatnoj boji. Naša preporuka je sat, kome u današnje vreme gotovo da smo zaboravili svrhu usled svih modnih nadogradnji koje ga sve više svrstavaju u kategoriju nakita.

Ukoliko birate crne komade garderobe, a opet želite da postignete wow efekat, opredelite se za one sa radom, aplikacijom, štepanjem ili miksom materijala. Ovo će pomoći da i vaši crni odevni predmeti budu upečatljivi.

Kada želite ozbiljniji izgled, a strepite da će autfit biti dosadan, kombinujte konzervativnije komade sa garderobom u bojama koje su aktuelne ove sezone. 

 

Bluza:     Liu Jo (Fashion&Friends Delta City)                          16.490,00 RSD

Suknja:  Liu Jo (Fashion&Friends Delta City)                           11.990,00 RSD

Cipele:   Fornarina  (Fashion&Friends Delta City)                  18.490,00 RSD

Torba:    Liu Jo (Fashion&Friends Delta City)                          20.990,00 RSD

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.