Must have komad: Kaput – by Zorannah

Komad bez kog je nemoguće preživeti jednu jedinu zimu i ove godine osvojio je svet. Osim što vas greje i omogućava da lakše pregurate hladne dane, on je idealni noseći komad, koji najvidljivije oslikava vaš lični stil.

Kaputi-by-Zorannah (66)

Street style rubrike pune su najrazličitijih modela – bilo da se radi o pastelnim ili šarenim tonovima, animal printu ili klasičnim jednobojnim kaputima, lako možete odabrati ono što najviše zadovoljava vaš ukus. 

Kaputi-by-Zorannah (4)

Kaputi-by-Zorannah (7)

Bezbroj je načina na koji možete nositi kaput i kombinovati ga sa ostatkom autfita.  Ogrnut na ramenima ili obučen, zakopčan do grla ili elegantno prebačen preko ruke – izbor je na vama. Lično, ja preferiram da se ogrnem kaputom,  ali u slučaju kada dosta vremena provodimo napolju podrazumeva se da ćemo ga obući i dobro zakopčati.

Kaputi-by-Zorannah (55) Dužina takođe varira, od izuzetno dugačkih preko onih koji sežu iznad kolena pa sve do ultra kratkih. Kombinuju se uz sve. Kad je asesoar u pitanju, nemojte biti oprezni. Veliki šalovi, kape, rukavice, nakit, sve dolazi u obzir.

Kaputi-by-Zorannah (8)

Kaputi-by-Zorannah (3)

Ovde sam prikazala nekoliko meni omiljenih autfita, ali moram da izdvojim dva modela, dugački svetlo roze i dugački crveni. Ta dužina mi savršeno odgovara i moram da se bacim u potragu za jednim baš ovakvim :) 

Kaputi-by-Zorannah (2)

Kakav je vas stav prema kaputima? Volite li da eksperimentišete ili idete na sigurnu crnu varijantu?

Kaputi-by-Zorannah (9)

Crno je uvek dobra ideja za ljude koji ne vole mnogo da se igraju sa modom, definitivno sigurnija varijanta. Ja bih ipak da unesem malo proleća u ovu zimu i to činim kaputom u pastelnim bojama. Hladnoća me ne zanima. Kad već moramo da je trpimo onda neka to bude u što veselijim tonovima.

Kaputi-by-Zorannah (1)

 

8 Comments

      1. Milica

        Ok, moja greska, 5 posta za 3 meseca… Da se razumemo gotivim ja Zoranu, ima super kombinacije, medju nasim najboljim blogerkama je, ali njen ‘must have’ za ovu zimu su bile kozne pantalone, ili crne iscepane farmerke, ili jos svasta nesto, ali kaput nije nikako!

  1. Haters gonna hate

    Samo nalazite zamerke,kako vas nije sramota? Devojka se toliko trudi da bude u kontaktu sa mladima i da im ukaze na modu u svetu, ne samo u Srbiji. Bio to jedan ili 5 postova ona ce reci sta misli, a vi to treba da postujete. Zoranice najbolja si :** <3

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.