Nail styling tips by Zorannah

manikir-predlozi-zorannah (3)

Ja nisam ljubitelj dugačkih i šarenih noktiju, kratki uredni nokti su nešto što  volim (ne mislim bukvalno na prekratke, već negde milimetar-dva duže od jagodice).

Neko ima sreću da ima dužu nokatnu ploču i iskreno im zavidim na tome, jer kod takvih noktiju manikir jako lepo izgleda. Nikako ne savetujem predugačke nokte – ne izgledaju lepo, čak rekla bih izgledaju jeftino a posebno su mi nepripvlačni kad su odrađeni u šarenim bojama.

manikir-predlozi-zorannah (6)

Ono što me zaista uvek oduševljava su jednobojni nokti i šljokice (kod mene to baš često možete da primetite :) Kreč beli lak je moj omiljeni izbor ove godine, prošla sam kroz ni sama ne znam koliko bočica i ako ćete da se odlučite za njega moja preporuka je definitivno China Glaze od jeftinijih (koji ima fenomenalnu teksturu), a tu je i Essie kao skuplja varijanta. 

manikir-predlozi-zorannah (2) Boje koje mnogima dobro stoje, a koje i ja lično obožavam da vidim na noktima su crna, koralna ili svetlo roze. Kada želite da stavite šljokice izbor je ogroman. Ovde treba voditi računa o umerenosti, čisto da sve ne izgleda prešareno. Na bele nokte odlično idu šljokice u zlatnoj, srebrnoj ili svetlo roze boji. Ponekad savetujem i da šljokice budu u boji laka, ako ste radoznale probajte, garantujem da će vam se svideti, jako lepo izgleda.

manikir-predlozi-zorannah (5) Ovde su neki od mojih omiljenih primera, koji verujem da će se mnogima svideti, međutim listu predloga svakako ne treba završiti ovde. Svakome stoji drugačija boja, u skladu sa stajlingom, aksesoarom pa i ličnošću. Slobodno kombinujte, eksperimentišite, često može da se dogodi da vas iznenadi nešto što ste mislili da vam nikada ne bi stajalo.

manikir-predlozi-zorannah (1)

Ako ste kao i ja jedna od onih koja gricka nokte savetujem da pokušate da eliminišete tu lošu naviku, jer morate priznati da je lepo videti sređene nokte. Što se tiče nege toplo preporučujem Mavalino ulje koje je dobro za zanoktice, a pomaže i za brži rast. 

manikir-predlozi-zorannah (3) Od Top Coatova izdvajam samo jedan i u pitanju je Seche Vite lak koji daje najbolji sjaj. 

manikir-predlozi-zorannah (1) A kako nam se bliži Nova godina, za doček predlažem crveni lak čisto zbog „good luck-a“! :) 

manikir-predlozi-zorannah (2)

8 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.