Novogodišnji autfit by Zorannah

Novogodišnja noć nam se približila, a razmišljanje o tome šta obući, verujem, postaje sve intenzivnije. Naravno, modna kombinacija zavisi od prilike i mesta gde idete za doček.

Ipak, moram da priznam da je moje pravilo da u novu godinu treba ući u udobnoj garderobi, onoj u kojoj se zaista dobro osećamo i koja oslikava našu ličnost. Iz tog razloga, moj izbor je prethodnih godina bio vrlo sličan: kožne helanke i bajkerske čizme.

novogodisnji autfit (2)

Jednu godinu sam čak dočekala u trenerci! Ipak, uvek se pridržavam dve stvari: crveni lak na noktima i crveni karmin na usnama. Ove godine biće mi malo teže da sprovedem ovo pravilo u delo, jer sam se odlučila za roze kombinaciju, ali ima još vremena da se misli o tome. Jedno je sigurno, neću odustati :)

Mislim da je pogrešno opredeliti se obavezno za kombinacije koje samo tog dana mogu da nose – šljokice, kristale, perje, previsoke neudobne štikle. Ne. Ne treba nositi ono što je primereno samo za doček, a za bilo koji drugi izlazak je too much. Mišljenja sam da novu godinu ne treba da započnemo tako što ćemo se mučiti, opterećivati ili tako što će nas nešto boleti. Naprotiv! Treba da nosimo ono u čemu se osećamo dobro, kako bismo u novu godinu zakoračili potpuno opušteni i, nadajmo se, učinili da cela protekne u tom tonu.

novogodisnji autfit 2

Najgoru godinu svog života započela sam u garderobi u kojoj se nisam dobro osećala, a najbolju u bajkerkama u kojima sam provela celu godinu. Ove godine ću zbog prilike ipak morati da budem malo elegantnija. Ipak, mislim da od bajkerki neću odustati. Svi znate da volim da spajam nespojivo.

novogodisnji autfit (1)

Što se kose tiče, predlažem da se podsetite koju ste frizuru nosili kada su vam se dešavale lepe stvari u ovoj godini, i da se odlučite baš za nju. Tako ću se i ja opredeliti za moje talase; nosila sam ih tokom većeg dela godine, postali su deo mene, a ne mogu ni da se požalim – uvek sam bila zadovoljna frizurom. Šminka, kao što sam rekla: crveni karmin, da donese sreću i ljubav, crveni nokti, iz istog razloga, i veštačke trepavice i ajlajner – voila, gotovo! 

Muškarci, kao i uvek, imaju lakši posao: dobar džins i patike, strukirana košulja i sako i spremni su. Bez mnogo truda, a izgledaju odlično.

novogodisnji autfit

Ako se pripremate za doček na otvorenom, dobro se utoplite.   novogodisnji autfit 1

Kapica, rukavice, šal u veselim bojama i rešen problem. Iako smo zaključili da sve zavisi od vrste provoda i prilike, ostanite dosledni sebi, ne dajte da vas povuče groznica večeri i da novi list okrećete ne osećajući se dobro.

Želim vam sve najlepše u novoj 2014! Mnogo lepih krpica, dobrih dana i srećnih trenutaka :) Srećna nova!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.