Ordinary people extraordinary style: Aleksandra

aleksandra_arsic_6

Danas ćemo vas upoznati sa Aleksandrom, profesorkom matematike u srednjoj školi i devojkom čiji će vas stajling oduševiti. 

Autfit koji odiše čistoćom, jednostavnim linijama, pažljivo odabranim monochrome bojama kombinovan sa laganom šminkom i naglaskom na očima izdvaja se u masi drugih kombinacija. Sklad koji je postignut izborom nenapadnih i suptilnih komada ne može, a da vam ne okupira pažnju i očara vas efektom gracioznosti i ljupkosti. Upravo to je ovde postigla Aleksandra i baš to je ono što je privuklo našu pažnju. 

aleksandra_arsic

U odabiru odevnih komada, Aleksandra se ne vodi slepo trendovima i odbija da bude fashion victim. Voli da u svaki autfit ugradi deo sebe, da stajlingom oslika deo svoje ličnosti i jedinstvenosti. Izuzetno joj je bitno da se oseća udobno kako u garderobi koju nosi, tako i u sopstvenoj koži, jer tako njen pozitivan i vedar karakter još više dolazi do izražaja. 

aleksandra_arsic_3

Garderobu najviše voli da kupuje u Zari i Mangu, s obzirom na to da je izbor klasičnih i elegantnih komada ovde veliki i uvek lako pronađe nešto što se savršeno uklapa sa njenim stilom. Kao i mnogim devojkama, priznaje da su joj slabost torbe i nakit, pa često veliki deo budžeta odvaja baš na ove komade. 

aleksandra_arsic_5

Ova mlada devojka često posećuje Delta City, a osim šopinga nezaobilazan je i bioskop, gde sa društvom voli da pogleda dobar film.   aleksandra_arsic_4

Aleksandra je nosila: 

  • Bluza: Mango
  • Pantalone: H&M
  • Minđuše: Accessorize
  • Ogrlica, baletanke, torba: OIS

Photos by: Anđela Grozdanić

http://angiestyleguide.blogspot.com/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.