Ordinary people, extraordinary style: Jelena

jelena_1

Ponovo smo izašli na hodnike Delta Cityja u potrazi za zanimljivim i stilizovanim posetiocima. Nakon kraće potrage, pažnju nam je odmah privukao Jelenin stajling. 

Savršeno uklopljeni komadi, nijanse, šminka, akcenat na detaljima, sve ovo su razlozi zbog kojih nam je baš Jelena tema današnjeg posta. Dok smo tražili idealna mesta za fotkanje istovremeno smo i upoznavali Jelenu. 

Ova mlada devojka radi u obližnjem Airport Cityju i često da svrati u Delta City nakon posla. Voli da prošeta i u miru obiđe svoje omiljene prodavnice, ili da nakon napornog dana sa drugaricama uživa u kafi u Monumentu

Međutim, mi smo želeli da čujemo i nešto više o Jeleninom stajlingu. Svoju garderobu bira tako da bude odgovarajuća za poslovni ambijent u kojem provodi dosta vremena, a opet želi da se u svemu tome oseća udobno i zadovoljno. 

Otkrila nam je da su torbe njen omiljeni modni detalj. Nije joj žao da na lepu i kvalitetnu torbu potroši i malo više novca, jer torbama uvek upotpunjuje svoje kombinacije. Čak i kada prilika zahteva nešto smerniju, pa i dosadniju kombinaciju, ona voli da istu „razbije“ smelom i zanimljivom torbom. Voli da ovim aksesoarom iskaže svoju individualnost i svoju vedrinu koju smo i mi osetili dok smo sa njom provodili vreme. 

jelena_2

jelena_3

jelena_4

jelena_5

Photos by: Anđela Grozdanić

http://angiestyleguide.blogspot.com/

Jelena je sa nama podelila i šta obavezno planira da kupi u narednom periodu. Pogledajte njenu malu wishlist u nastavku, možda se i vama svidi nešto od njenog izbora: 

zara-wishlist (1)

http://www.zara.com/rs/en/woman/outerwear/jackets/cropped-jacket-with-zips-c401038p1815550.html

zara-wishlist (2)

http://www.zara.com/rs/en/woman/shirts/shirts/top-with-appliqu%C3%A9-on-collar-c401033p1863022.html

zara-wishlist (4)

http://www.zara.com/rs/en/woman/accessories/special-edition-beaded-necklace-c358026p1772537.html

zara-wishlist (3)

http://www.zara.com/rs/en/woman/handbags/leather-city-bag-with-chains-c358019p1669598.html

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.