Ordinary people, extraordinary style: Tamara

tamara (1) Ovog puta nismo imali mnogo muke pri pronalaženju naše „obične devojke“ u Delta Cityju, jer Tamara je sve samo ne obična! :)

Prekinuli smo je u razgledanju prodavnica i lako nagovorili da pozira ispred našeg objektiva. 

Fotkanje sa Tamarom bila je prava zabava; ova vedra, uvek nasmejana i dobro raspoložena devojka otkrila nam je da radi u Zari, pa joj je dobar ukus u opisu posla. Ovog puta smo je, kaže, uhvatili u malo „ozbiljnijoj kombinaciji“, inspirisanoj navy stilom i nezaobilaznom navy plavom bojom. Međutim često voli da sklopi i casual kombinacije.

„Obična“ statement t-shirt, teksas šorc, ili lepršava suknja i starke i spremna je za šetnju ili izlazak na piće. U ovome se oseća komforno i stajliš u isto vreme, pa se nemojte začuduti ako je na ulici ugledate baš u tome. 

Kada se sprema za izlazak, ili za neku formalniju priliku, voli da eksperimentiše sa printovima, bojama i aksesoarom. Otkrila nam je i svoju „najgore čuvanu tajnu“ – omiljena stvar su joj cipele i na njih troši najviše novca, a koliko pari obuće ima, to nije želela da kaže! :)

Iako u njenom ormaru preovladavaju odevni komadi iz Zare, Tamara objašnjava da kupuje i u drugim prodavnicama. Jako voli starke, a obavezan je i neobičan aksesoar koji pronalazi na najzanimljivijim mestima u gradu.  tamara (2) tamara (3) tamara (5) tamara (6)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.