Pandora “My story, my design“

Danski brend PANDORA poznat je po jedinstvenim i posebno pravljenim narukvicama sa privescima koji se izrađuju u vise različitih modela kao i po drugim delikatno izrađenim, originalnim kolekcijama nakita.

Pandora-citystyle-and--fashionglam (5)

Od 1982. godine danska kompanija PANDORA stvara ženstven i bezvremen nakit koji su prepoznali kupci širom sveta zbog njegovog osobenog kvaliteta da sačuva nezaboravne trenutke života. Moćan i večan dizajn, formula je kojom PANDORA pruža mogućnost ženama da iskažu njihovu individualnost i lični stil kroz bezbroj kombinacija iz široke palete ženstvenog visoko kvalitetnog nakita.

Pandora-citystyle-and--fashionglam (2)

U Pandorinim kolekcijama nakita sigurno ćete pronaći svoj favorit: narukvice, ogrlice, prstenje, minđuše i privesci od zlata, srebra, stakla, kože, emajla, drveta.

Pandora-citystyle-and--fashionglam (4)
Kreativni tim PANDORE pokazaće vam širinu svojih ideja u punom sjaju kolekcije za sve uzraste i ukuse: od 14-to karatnog zlata, mešavine zlata i srebra za narukvice, ogrlice i prstenje ukrašeno draguljima.

Pandora-citystyle-and--fashionglam (6)

Osim svojih predloga PANDORA vam daje mogućnost da napravite sopstvene kreacije i ostavlja vasoj mašti osmišljavanje idealne ‘’kombinacije’’: prsten-privezak, ogrlica-narukvica, minđuse-privezak… 

Pandora-citystyle-and--fashionglam (1)

FGRNR Creative Studio vam daje predlog iz kolekcije PANDORA narukvica i ogrlica od specijalnih perlica gde svaka ima posebno značenje i poruku, što ovaj nakit čini unikatnim i zato predstavlja idealan gift jewelry. 

Pandora-citystyle-and--fashionglam (7)

Pandora-citystyle-and--fashionglam (3)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.