Proleće u pastelnim bojama: by Zorannah

prolece-pastel (3)

Lila, roze, svetloplava, svetlonarandžasta – ko još može da im odoli, kada se i priroda oko nas obukla u vedre prolećne boje!

Protivnik sam teorije da bi isključivo devojke tamne kose i tena trebalo da nose pastelne boje. I sama sam svetle puti, a ne odričem se ovog prolećnog trenda. Tajna je u odabiru prave nijanse i pažljivom kombinovanju.

Obožavam da nosim svetloplavu i roze. Komade u ovim bojama uglavnom uklapam sa jednim tamnijim, koji služi kao kontrast. Ako je u pitanju haljina, nosim je sa crnom kožnom jaknom. Kada odaberem jaknu u pastelnoj nijansi, opredelim se za crne farmerke, a kada je džemper nežne boje, kombinujem ga sa tamnijim farmerkama ili suknjom. Na taj način – kombinovanjem kontrasta – dosadna pravila prestaju da važe ;)

Moj favorit ovog proleća je svetloplava kožna jakna. Nosim je uz sve: posmatram je kao da je crne boje i da se uz sve slaže.

Savet: Ako ste svetle puti, izbegavajte da nosite, na primer, suknju svetložute boje na bose noge. To neće dobro izgledati, ali je zato svetložuti džemper u kombinaciji sa crnom suknjom – dobitna kombinacija!

prolece-pastel (4)

prolece-pastel (2)

prolece-pastel (5)

prolece-pastel (1)

prolece-pastel (7)

prolece-pastel (8)

prolece-pastel (6)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.