Prvomajski outfit

Prvi maj – dan koji svi sa nestrpljenjem isčekuju. Neki zbog neradnih dana, neki zbog druženja sa prijateljima i porodicom, a neki zbog hrane i pića koji se pripremaju u enormnim količinama. I činjenica je da se baš tada stvaraju mnogobrojne uspomene vredne prepričavanja, ali da se i sa pripremama za prvi maj kreće nedeljama unapred. I dok muškarci uglavnom brinu o tome koje pivo da kupe, žene imaju drugih problema – šta obući?

Jeste da je tada uveliko proleće, ali vreme i te kako zna da bude promenljivo. Čas kiša, čas sunce, čas toplo, čas hladno. I kako se onda obući, a ne poneti sa sobom čitav ormar?

Udobno i slojevito su definitivno dva ključna pravila prvomajskog oblačenja. Bez obriza da li tradicionalno idete na uranak u prirodu, na putovanje ili organizujete popodnevni roštilj u dvorištu, bitno je da vam bude prijatno kako biste maksimalno uživali.

tijana tekst slika 4

Ukoliko praznik provodite u prirodi uz fizičke aktivnosti, sportski outfit je najbolje rešenje. Trenerka ili helanke, majčice, topao duks, udobne patike u kojima ćete moći da potrčite za loptom ili da izdržite duge šetnje, uz prsluk za svaki slučaj, omogućiće Vam da budete spremni za sve izazove pred kojima se možete naći.

tijana tekst slika 1

Sve to možete upotpuniti adekvatnim naočarima za sunce i kačketom koji će imati dvojaku funkciju – štitiće vas od sunca, ali i od vetra i kiše ako do toga dođe. Velika sportska torba, ne samo da će omogućiti da sa sobom ponesete neophodne rekvizite, već će poslužiti i kao idelan modni dodatak.

 

Ukoliko vam je, međutim, jedina fizička aktivnost odlazak do kola po još namirnica, onda vaš stajling za taj dan može biti i casual. Udobne farmerke ili pantalone uz kariranu košulju ili majicu, propraćene džemperićem ili jaknicom i dubokim patikama ili čizmama mogu biti dobitna kombinacija.

tijana kolaz1 Ako spadate u one koji ove slobodne dane koriste za putovanja, onda vi imate najviše slobode da birate. Vaš stil, kakav god da je, pogodan je za fotografisanje u poznatim svetskim metropolama.

tijana kolaz3 Za koju god varijantu da se odlučite, bitno je samo da pogledate vremensku prognozu i shodno njoj da nađete ono što će vam omogućiti da što manje mislite o odeći, a da se sa druge strane i dalje osećate lepo i šik dok stvarate nove uspomene sa dragim ljudima. Dakle, vraćamo se na početak – udobno i slojevito!

 

Ako su svi izgledi takvi da će dan biti pravi prolećni, u obzir dolazi i šorts u kombinaciji sa duksom ili nekom teksas jaknom. U tom slučaju, uvek možete poneti sa sobom ćebence koje će vas grejati u proghladnim večernjim satima.

tijana kolaz

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.