Spremne za leto – kupaći za sve!

Leto je konačno stiglo! Idu dani kada ćemo vreme provoditi uživajući na gradskim i morskim plažama, ali pre toga, treba rešiti večitu dilemu oko kupaćih kostima. Predlažem da idealan model izaberete u skladu sa građom, mestom na koje idete i time koliko planirate da se sunčate. Moj princip je jednostavan. Volim kupaće kostime koji ostavljaju što je moguće manje belih tragova, tako da se za sunčanje uvek odlučim za neki model bez bretela.

kupaci_3

kupaci_11

kupaci_6

kupaci_12

Volim da nosim i zanimljivije modele, ali za njih se opredelim kada idem na ručak, kada je sunce na zalasku ili kada je u toku žurka na plaži. 

kupaci_1

kupaci_2

kupaci_10

kupaci_4

Jednodelni kupaći kostimi vratili su se na velika vrata, u svim bojama i formama, od jednostavnih do veoma elegantnih. Devojke koje nisu u najboljoj letnjoj formi mogu da se opredele za neki od brojnih interesantnih modela. Mršavicama je sve dozvoljeno. Imajte na umu da crna boja privlači sunce i da se u njoj najlakše tamni. Ipak, vodite računa da se suncu ne izlažete preterano i redovno mažite kremu za sunčanje. 

kupaci_5

kupaci_8

kupaci_9

Beli kostim ostavite za poslednje dane letovanja, kada vam je ten već preplanuo – efekat će biti najbolji. Princip jednostavnosti praktikujem i kada je reč o aksesoaru. Nisam ljubitelj nošenja nakita na plaži: metal se zagreje, uvek ga skidamo pa postoji mogućnost da ga izgubimo. Dakle, nakit samo u slucaju žurke na plaži! :) 

kupaci_7

 

 

 

1 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.