Šta obući za Beogradski maraton

Trkači se već mesecima spremaju za Beogradski maraton. Iako vam je za taj dan najpotrebnija kondicija, mentalna snaga i izdržljivost, odgovor na pitanje u čemu trčati je jednako važan.

nike

 

Pronaći pravi outfit za maraton može biti veoma zabavno jer mogućnosti ima mnogo.  Međutim, osim toga da vam se sviđa, garderoba u kojoj ćete trčati mora da prija vašoj koži i da vam bude udobna.

nike running

 

Pamučni materijal treba izbegavati jer, kada se namokri, postaje težak i nepotrebno vam oduzima energiju. Kada im kažete da tražite opremu za trčanje, u sportskoj radnji će vas prodavci odvesti do pravog dela.

d7202e21b26800b907d659f5ee62502b

Da li vam treba šorc, suknja-šorc, trenerice, jakna, majica ili duks zavisi od vremena i temperature napolju. U svakom slučaju, svaku kombinaciju treba unapred isprobati i trčati neku manju relaciju u njoj, da proverite da li vam odgovara.

Maraton prosto obožava drečavu opremu, tako da, usudite se! Kad ste već odlučili da pokažete svoju izdržljivost, neka vas primete.

Nike collage

 

Ukoliko je sunčano, naočare su sastavni deo opreme ako ne želite da osim upale mišića, zaradite i bore.

A ako ne želite da pored upale mišića i bora zaradite i žuljeve, obratite pažnju na izbor patika i čarapa. Nike Flyknit patike za trčanje, koje se oblače slično kao čarape su provereno udobne i možda pravi izbor za vas? A možete probati i Nike dual fusion run ili air max run lite ukoliko vam njihov đon više odgovara. Tražite čarape za trčanje, koje su od posebnog materijala koji ne znoji stopalo i ne stvara žuljeve, kao što su, na primer, Nike running anti-blister lightweight čarape.

nike shoes Datum se bliži… Ako vam je um spreman, telo će slediti.

 

c23b48676b77a0396cd4915f97d548dc

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.