Style Inspiration: Moderna poslovna žena

Stigao je ponovo taj ponedeljak. Užurbana radna atmosfera oseća se u vazduhu, pogotovo ako je odlasku na posao prethodilo dugo i haotično razmatranje idealne odevne kombinacije.

Večna je  dilema: kako da garderoba na pravi način iskaže vašu kreativnost i entuzijazam, a da u isto vreme odiše profesionalizmom i ozbiljnošću.

Za slučaj da vam je ovih dana zatrebalo inspiracije, mi smo tu. Odlučili smo da inspirišemo i sebe i vas i predložimo vam par ideja. Stoga smo složili nekoliko idealnih poslovnih kombinacija. Danas vam predstavljamo prvu.

Prva u nizu kombinacija inspirisana je crvenom bojom. Poslovno okruženje odavno je evoluiralo, a boje kao što su crna, teget i siva više ne vladaju kancelarijom, bar kada je ženski stajling u pitanju.

city_style_tips_hires-1

Imate potpunu slobodu da se poigrate, kako sa bojama, tako i sa dezenima.
Naš predlog za noseći komad ove kombinacije je crvena, pomalo edgy, čipkana haljina. Haljina na radnom mestu definitivno je IN. Ipak, neka pravila poželjno je poštovati. Podrazumeva se da će kroj biti svedeniji, a pažnju treba obratiti i na dužinu. Dakle ballroom haljine i haljine za holivudski crveni tepih, definitivno ne dolaze u obzir. Dužina do kolena potpuno je prihvatljiva.

Kada birate tako važan deo kombinacije, dozvolite sebi malo hrabrosti. Ukoliko želite da ostavite snažan utisak, izaberite upečatljivu boju, ili pak zanimljiv dezen. Ako ste za smireniju varijantu, opredelite se za haljinu u neutralnijim tonovima, a odvažnost demonstrirajte teksturom.

Naša crvena haljina, u Dolce&Gabbana maniru poručuje da odišete elegancijom, osećajem za modu, simbolizuje snagu, odlučnost i ženstvenost.

Kada ste odabrali svoj centralni komad, nastavite da autfit gradite oko njega. Uvek je pametno uz haljinu imati i sako. On će vam dati taj preko potrebni smart look. Ukoliko ste dali mašti na volju pri odabiru haljine, sada je pravi trenutak da kombinaciju smirite sa sakoom. Naš izbor je suptilni bež sako. Bilo da imate sastanak sa poslovnim partnerima, ili je potrebno da održite prezentaciju, ogrnite sako i spremne ste da ovladate prostorijom.

Posebnu pažnju neizostavno posvetite i aksesoarima. Torbu i cipele možete uklopiti sa ostatkom autfita.

city_style_tips_hires-2

Naš savet je da, ukoliko ste bili smeli sa ostatkom kombinacije, aksesoarom ipak u look unesete dozu smirenosti. Za one koje su se optirale za suptilnu varijantu haljine, ovo je trenutak da se odvažite. Aksesoar birajte u bojama koje će predstavljati dobar kontrast ostatku garderobe. 

Nakit takođe uvek mora biti prisutan. Neizostavan je sat, taj komad aksesoara bez koga se moderna poslovna žena ne može ni zamisliti. Minđuše i prstenje odaberite u skladu sa vlastitim raspoloženjem. Naša poruka svima vama koje imate dilemu oko toga šta da obučete jeste da se vodite mantrom „Dress to conquer the world“.

Za kraj, pogledajte i behind the scenes fotke sa snimanja: 

CityStyletips (1)

CityStyletips (2)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.