Sve boje jeseni

Jesen je najzad stigla i u svet mode unela sebi svojstven kolorit. Pored boja koje su kao po pravilu karakteristične za ovo godišnje doba, istraživali smo da li su se ove sezone u jesenjoj paleti našle i neke na koje nismo navikli.

sve boje jeseni

Neizostavne boje, one koje definišu gotovo svaku jesen, jesu siva i zelena. Sve nijanse ove dve boje dozvoljene su i preporučljive, pa ih možete slobodno nositi i biti sigurni da nećete pogrešiti.

sve boje jeseni (5)

Pored toga što se lako kombinuju i primerene su u skoro svakoj prilici, odevnim komadima u sivoj ili zelenoj poručićete i da vam je potpuno jasno šta je IN ove godine.

sve boje jeseni (8)

A  koje su to boje koje su se neočekivano izborile za dominantno mesto ove jeseni i koje je razlikuju od prethodnih?

Apsolutni hit i boja u kojoj morate imati barem jedan odevni komad ove godine jeste roze. Sve nijanse roze dolaze u obzir i svaka će biti pun pogodak.

sve boje jeseni 9

Garderobu u roze boji možete kombinovati uz prethodno pomenutu sivu, za ozbiljniji izgled, a dobrodošla je i kombinacija sa nijansama bele, koja će vam osigurati nežniji i čistiji look.

sve boje jeseni (2)

Crveno, crveno, crveno. Nikako ne zaboravite crvenu ove jeseni, jer je ona na velika vrata zakoračila u ovo godišnje doba. Raskošno su je uveli Dolce i Gabbana, ukazujući svima na njenu nezaobilaznost ove sezone.

sve boje jeseni (7)

Crvena je boja koja budi vatru u svakome ko vas pogleda. Bilo da je nosite u dnevnoj varijanti, sa umerenijim tonovima, u elegantnijoj verziji sa crnim odevnim komadima i zlatnim aksesoarom, ili ste pak hrabri i kombinujete je sa printom, bićete suverena vladarka prostorije u koju zakoračite.

sve boje jeseni

Nezaobilazna je i plava. Posebno lako je pronaći nijansu ove boje koja odgovara vašem tenu i boji kose, pa se ne bojte da eksperimentišete sa njom.

sve boje jeseni (3)

Nastupajuća zima donosi nam još jednu „vladarku“ trendova. Snežno bela preuzeće ovu zimu kao nikada do sada, pa se bolje na vreme pripremite. Više o beloj uskoro u nekom od narednih tekstova…

sve boje jeseni (4)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.