Teksas & teksas by Zorannah

teksas2 Teksas na teksas je trend koji ima svoju svetlu i svoju mračnu stranu. Prostije rečeno, može da izgleda fantastično, ali može i da vam ne upali to što ste naumili, pa da vam se autfit potpuno izjalovi.

 Kod ove kombinacije često nije toliko bitno kako uklapate komade, koliko sa koliko samopouzdanja i stava umete da je iznesete. Teksas šorc i teksas košulja su sigurna varijanta. Ne moraju da budu čak ni u istoj nijansi.

Farmerke i teksas košulja – lagano i brzo ste sklopili trendy autfit.

Ono što je za mene jedno veliko NE su farmerke i teksas jakna. Smatram da te dve stvari nikako ne idu zajedno, ne zato što one stvarno ne idu, već zato što je jako teško ukombinovati to da izgleda fantastično. Dakle ovakva kombinacija zahteva dozu spretnosti. Dve nijanse nikako. Nije lako potrefiti istu boju džinsa, pa ako ste se već odvažili na ovakav eksperiment vodite o tome računa. Treba biti oprezan i sa onim što oblačite ispod. Nemojte preterivati sa šarenim komadima, kombinacija je snažna sama po sebi, nema potrebe da je dodatno pojačavate. Jednobojni bež, beli ili svetlo sivi džemper da, to je uvek dobrodošla varijanta. Što su veći to bolje.  Sve mora biti oversized.

Ukoliko vam se ovo čini preteško slobodno izbegavajte ovu varijantu. Držite se crnih farmerki i teksas jakne ili farki i kozne jakne.

Uvek postoji i postoji ona treća varijanta. Triple teksas. Preporučujem je samo onima koje su najhrabrije i duboko lude za modom. Košulja, šorc i jakna. Oh..

I ne zaboravite da je stav jako bitan za ove autfite –  neke kombinacije mogu da iznesu  samo devojke sa Guess reklame, pa ako niste sigurne da možete to da izvedete držite se proverenih stvari :) teksas10 teksas9 teksas4 teksas5 teksas teksas12

 

1 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.