Top 5 proizvoda za negu i zaštitu od sunca by Zorannah

zorannah-sun-protection (1)

Leto je najzahtevnije doba godine kada je nega u pitanju. Kreme za sunčanje, kreme posle sunčanja, hidratacija, faktori, zaštita za kosu… Na sve mora da se misli. Iako ove godine izgleda kao da nas je leto zaobislo, topli dani nam tek sleduju, a za one koji idu na more ispravna nega i zaštita od sunca je obavezna.

Ovo su moji omiljeni proizvodi za ovo doba, stvari koje ja koristim već godinama i koje vam toplo preporučujem.

 

1. Lancaster sun beauty tan deepener spf 6:

Ne štiti od sunca ali vam daje onu prelepu bronzanu boju. Ja lako crnim ali ga stvarno ne preporucujem devojkama sa svetlom kozom koja lako crveni. U tom slučaju se bolje opredelite za minimum faktor 30. Ima teksturu koja je nalik džemu, lako se topi na suncu zato ga bolje držite u hladu ili ispod ležaljke. Košta oko 4000 din, traje dosta dugo, a mozete ga kupiti u Sephori. 

zorannah-sun-protection (3) 2. Lancaster after sun tan maximizer boost:

Posle sunčanja i tuširanja obavezno se namažite ovom kremon. Lepo će vas rashladiti, boja koju ste dobili izaći će na povrsinu jos više, a idealna je i za hidrataciju. 

zorannah-sun-protection (2) 3. Aloe vera:

Može se kupiti u svakoj radnji koja prodaje kreme za sunčanje, hladi telo posle celodnevnog sunčanja i hrani vašu kožu. 

zorannah-sun-protection (6) 4. Loreal solar sublime šampon, regenerator i prskalica koju prskate na plaži:

Kosu treba štititi i negovati uvek, a u uslovima pojačanog sunčevog zračenja obavezno. Ko ima zivaca čak je poželjno i staviti pakovanje dok ste na plazi – uvijte kosu u punđu pa neka tako stoji. U isto vreme i oporavljate kosu i štitite je od sunca. 

zorannah-sun-protection (4) 5. Za sve one sa ultra osetljivom kožom, najbolje je koristiti preparate koji su namenjeni deci jer će vam oni pružiti najbolju zaštititu. A za slučaj da ste se zabrinuli. Da, pocrnećete i pored njega, bez brige! :) 

zorannah-sun-protection (5)

1 Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.