Vodič kroz mušku jesen


Ono što će vam sigurno biti neophodno ove sezone je džemper. Morate u svom garderoberu imati minimum jedan komad ovog neizbežnog zimskog odevnog predmeta i stoga pažljivo birajte. 

Vodic_za_muskarce (11)

Imajte na umu da je slojevito oblačenje ključ za „preživljavanje“ jesenjeg i zimskog perioda. Za toplije dane kombinujte tanji džemper i košulju, dok vam za zimu treba debeli džemper, koji, osim što je lep na oko, omogućuje i da ovo hladno godišnje doba provedete spokojno ušuškani. 

Vodic_za_muskarce

Pri izboru džempera neka vam fokus bude na radu. Kvalitet pletenine i umeće izrade je nešto što se uvek ceni, a ove godine to je ujedno i pravi modni hit. Bilo da se odlučite za sve popularniji cable knit ili pak riblju kost, izbacite „dosadno“  iz vaše kombinacije, oslobodite se i obmotajte se u vuneni san. 

Vodic_za_muskarce (15)

Dilemu često možete imati kada se odlučujete za boje. Koja boja je primerena ovom periodu, koja je trenutno aktuelna, koja vam dobro stoji?

Najsigurnija varijanta je, naravno, siva. Ova boja mentalne snage, sigurnosti i ozbiljnosti uvek treba da vam bude pri ruci. Ove godine „sivo od glave do pete“ moglo se zapaziti na mnogim svetskim pistama. Iako pomalo nesvakidašnja, ova kombinacija bila je okosnica modne kuće Zegna. 

Vodic_za_muskarce (12)

Iako za mnoge pomalo dosadna, siva je boja koju uvek možete koristiti kao podlogu, tj. „platno“ po kome ćete „slikati“ ostalim bojama. Nabavite jedan sivi komad, a ostatak kombinacije razbijte drugim bojama koje imate u vašem ormaru. 

vodic

Boja bez koje moderan muškarac koji prati trendove ove sezone ne bi smeo da se pojavi na ulici jeste bordo. Super uklopiva, boja sa stavom, osvežiće vaš autfit. Neophodna vam je minimum jedna stvar u ovoj boji, a slobodno je možete kombinovati i sa već pomenutom sivom. 

Vodic_za_muskarce (13)

Uvek razmišljajte i o plavoj. Nikada ne izlazi iz mode, šalje jasnu, moćnu i snažnu poruku, a sa dve prethodno pomenute boje izuzetno lepo se uklapa.

Ako želite da vašim autfitom pošaljete snažan statement kombinujte upravo plavu i bordo. Ako je smelosti da ovu kombinaciju lansira imala Miuccia Prada, onda je morate imati i vi. 

Vodic_za_muskarce (3)

Komad koji privlači dosta pažnje ovih dana, a idealan je za prelazni period, jeste „bomber“ jakna. Ona će vas odlično zaštiti od jesenjih vetrova i dnevnih oscilacija temperature, a u vaš izgled uneće mladalački duh. 

Vodic_za_muskarce (9)

Kad razmišljate o ovoj jakni, uvek se setite Tom Kruza u Top ganu. Milioni devojaka koje su ga obožavale u potpunosti opravdava kupovinu bomberice. 

Tom-Cruise-vodic

Priču o esencijalnim zimskim komadima završavamo kaputom. Zima i hladni zimski dani idu nam u susret, i pravo je vreme da se bacite u potragu za dobrim kaputom. 

Vodic_za_muskarce (19)

Kada ste u prodavnicama, pažnju obratite na kroj. Kaputi koji su savršeno skrojeni, prate liniju tela i ističu ramena i struk jesu ono što vam treba ove zime. Military inspired dizajn je IN i ove godine. Tražite maslinasto zelene ili crne kapute sa dvorednim kopčanjem. Ovakav stajling obezbediće vam muževan i pomalo misteriozan izgled, koji će suprotnom polu zagolicati maštu. 

Vodic_za_muskarce (14)


Kaput u sebi treba da sadrži visok procenat vune i to je ono sa čim ne smete praviti kompromis, jer će zima biti duga i hladna. 

Vodic_za_muskarce (17)

Za kraj, svaka vaša kombinacija treba da uključuje i šal, rukavice, kapu… Ovo je ipak period kada, osim o modernom, ozbiljno treba misliti i o praktičnom, tj. kako se što bolje zaštititi od hladnih dana. 

vodic_sal

Svoje aksesoare birajte u kariranom dezenu. Ne samo što ćete vaš izgled podići na potpuno novi nivo, nego će i otkriti romantičnu stranu vaše ličnosti, a to je ono što je uvek na ceni, i što nikada neće izaći iz mode. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.